shopping makes u mad!

hej! jag har panik!!!
jag måste få shoppa! skulle gjort det idag men madde var sjuk... jag får abstinens! avlider snart!
jag driver inte! jag kommer bli galen!

sluta grina!

FAAAAAN! JAG ÄR SÅ JÄVLA SUR.... JAG HATAR BITTRA MÄNNISKOR! pallar inte med folk som bara dampar och är negativa utan anledning... sluta överreagera!
förlåt att jag är dum i huvudet :( NOT!
känner att folk borde vara lite posetiva nu. gör inte som dom andra och följ trenden genom att bli grinig och tråkig, ingen kommer gilla er! dah!?

Aha!

Nu vet jag varför det inte ska finnas pingviner på Hawaii;)


måndag!

cho! dagen: plockat undan en massa från loppisen igår, dammsugit plockat undan bedd madrass och lite annan SK.
nu tar jag en paouse i en timme med lite film och sen ska jag göra pannkakor tänkte jag :D wee! <3
älskar vädret idag, perfeckt när man vill chilla inne, myyys! <3

Lördag!

Yey det är lördag! Fast.. Jag har kramp, kan typ inte röra mig... Varför? Ingen aning, åka till akuten? Pallar inte.. ;)
Ikväll är det shlager festivals fest hos min moster :D myys!
Jag älskar bloggar! Så jävla underbart! Särskilt när dom provocerar folk, Hahaha och alla som går på det! Haha
Visst driver jag också i min ibland men jag tror att ni fattar när ;)


Partyyy!

Men chenare snyggingar... Nu ska jag sova efter fest och natt bad, tänkte bara att ni skulle veta... Imorron blir det till att jobba, har ni inte köpt morsdags present så gör det hos oss imorgon ;) manickas bod! Its the shit!


Piss dag!

Otur eller? 1. Jag glömde en flaska cola i frysen igår.....
2.mina hörlurar sprängdes just...

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3068974/images/2012/pic_204004911.jpg" class="image">


Fredag!

Cha! Sitter i solen med morgon kaffe och njuter, har sällskap av världens vackraste hund som just gick och trängde in sig under trappan ;)
Men whats up med alla spindlar!? Gaaah! Dom är överallt! Stora som små... Ska jag straffas nu? För att jag brukar mosa dom? IBLAND! Bara ibland! Det bara blir så:(
Ikväll blir det fest! Tagga tagga!
Ska supa mig redlöst full, sen ska jag vara och klänga på alla, ragga upp nån som är ännu fullare än mig och sen ha fylld sex! Yey! Så får jag förhoppningsvis lite klamydia eller något som jag kan skryta med sen ;) har ni några planer för kvällen?


Bus på G

Nu drar jag till Madde och pysslar, får se hur jag ser ut när jag kommer hem ;) hehe, kommer jag våga!?


Dom bästa idéerna kommer alltid när man står i duschen...

Tanke: va rik han som kom på jordgubbar måste vara!...
Idiot


Cha

God förmiddag! Nu är det så att jag ligger ute i solen, har nyss bakat en motors kaka som nu står och svalnar lite,
Jag måååste städa idag!... Men vill vara ute nu når det är fin väder juh! :(
Tror att jag ska träffa the marcus idag och så måste jag dra till alvik och hämta en klädstång ;) jag och Madde ska stå på en loppis på söndag så om någon vill ha mina gamla kläder så är ni välkomna till ekebyhovs slott kl 12 ute på Ekerö :)
Btw.. Dålig start på dagen idag när jag vaknade kl 5 av att något surrade vid fönstret, stor fluga? Nej,STOOOR GETING! Aaaaah!!!!!


to everyone we miss!

nyaste låten ute nu! lyssna! den är väldigt enkel och kort men kan betyda mycket ;)

råg bröd och perversa snusk äckel!

hej, jag är så jävla förbannad!
dels för att jag blev väckt ur min lilla nap jag tog och sen för att det typ inte finns vitt bröd längre, allt ska göras om med fullkorn och skit så att det tar hundra år att tugga i sig och har tappat meningen med att man äter det eftersom att det inte är gott längre... sen är jag sur på perversa snubbar på internet som vill att man ska vika ut sig i cam för dom! skulle aldrig falla mig in! euw! villken tjej har så låg självkännsla att hon gör något sådant? förmodligen någon men komigen! SJÄLVRESPEKT! TACK!...
DAMP!
NU,  se mina perfekta ben! se min midja! visst är jag snygg! gud så kåta ni blir... eller?
dess uton, det är en bild! jag är förmodligen mycket fulare och tjockare i verkligheten. gå och köp en barbie om ni är forever alone!
Varmt väder! Låt oss sitta inne vid datan...

oboy in my <3

jag är så sjukt jävla sugen på en hink med oboy! jag avlider va gott!

i mitt slott.. eller what ever

hej bitches...
chill dag det blev idag, satt ute i solen en stund i morse, sen träffade jag madde och vi drog till konsum och handlade lite saker vi behövde för att sen kunna göra mini pizzor :D wee!
(hahahahahaha jag la tonfisk i hennes calsone) :P
nom nom!

vad gör jag om dagarna egentligen?

cha, har spenderat senaste timmarna vid datorn och försökt att redigera en video... sen kollade jag igenm min gamla blogg i jackt efter gamla bilder, shit va mycket jag skrev då! helt galet va mycket!
borde egentligen byta tillbaka till den bloggen för den är mycket snyggare och sånt men palla...
mamma är rädd att jag ska sitta hemma och ruttna, har fått lite frågor av olika personer ochså som undrar vad jag gör på dagarna eftersom att jag inte går i skolan.. ja som sagt idag har jag redigerat en video som kommer upp med nästa låt, låg en stund i solen också, sen hann jag inte mer idag, sov jätte länge för att jag inte sov något natten till igår, hatar egentligen att sova bort hela dagen men ibland är det välbehövligt ;)
igår var jag först hos läkaren halv nio på morgonen, sen åkte jag hem och philip och jag satte oss ute i solen, sen fick vi dit madde och nicklas ochså, vi solade och hade vattenkrig, lirade lite gitarr, träffade marcus och gick till en badstrand, philip och hampus badade, vi gick hem till nicklas, mamma lämnade mitt buss kort när hon stack till sina kompisar och jag tog bussen en station hem ;) käkade middag och sen deckade jag :P haha
nu vet ni vad jag gör om dagarna typ, ;)

full rulle kanel bulle....

hej....
jag tror att jag kommer avlida...
jag är jätte trött, har åkt fram och tillbaka hela dagen typ... spånga-ekerö.... ekerö-rålis... rålis-ekerö och snart bär det av mot stan... får andas i 40 minuter i alla fall ;) det jobbigaste är ju typ att min lur dör heöa tiden och att den inte hinner ladda upp sig... fuck...
sen när jag nyss kom hem så var mamma ute med vår hund så jag slog på datorn, satte mig i soffan och hällde upp et stort glas cider! mums! :D men just då kommer mamma hem, går upp till mig, ser mitt glas "jaha här sitter du och dricker cider och latar dig..." sen dricker hon upp hela glaset... "jag blir så törstig av att vara ute och gå"
DAAAAAMP!!!!! haha tur för henna att det fanns mer!...
btw... igår åkte jag segway!!! hahahahaha åkte lite imorse också :P

God morgon!

Ligger i sängen och lyssnar på radio :) Anna ringde just så nu måste jag skynda mi upp och fixa mig. Btw!!!! Någon har snott min dator!! Någon har varit i mitt rum när jag sov! Scarry! Asså det är ju förmodligen mamma men jag borde ha vaknat, det gör jag alltid men inte nu :O
Aja, nu ska jag hoppa i duschen och sen reda ut mysteriet med "den försvunna datorn" ... Vi höres!
Jusste!.... Här kommer som vanligt en ego pic! Hade lite kul med ljuset, eller? Jag kanske alltid är såhär vit i ansiktet när jag vaknar??


Hej töntar!

Jag ligger vaken och kan inte sova... Jag sov typ mellan kl 18-22 så vi får se när jag är tillräckligt trött för att somna igen...
Mamma har stängt av internet... Tackar Gud för iPhone! Hehe....
Nej men jag ligger nu och funderar på vad jag ska äta imorgon... Kollade igenom lite bilder på mobilen och hittade min födelsedags middag! MUMS! Första tanken var att jag skulle äta det imorron men sen kollade jag mitt saldo på kortet och insåg att dom två senaste veckorna har jag gjort av med nästan ett tusen kronor på mat och godis.... Mest mat... ONÖDIGT!? Fan va sur jag blir på mig själv.... Fuck My life. Om jag inte hade gjort det så hade jag för samma summa nästan kunnat gå till frisören och sluningat håret... Det kommer kosta mig 1200 att göra det!!! SJUKT! Någon som är duktig på sånt och kan komma hit och hjälpa mig?? Jag kan bjuda på middag :)
Nu ska jag gå ner och borsta tänderna. Gnatt...


bytt gymnasium!

cha! jag är smart! eller??
har just varit ute på en prommenad och snackat i tel med en kompis i 50 minuter :P när jag kom hem insåg jag att det bara var en timma kvar tills gymnasie antagnings sidan stängde!!! panik!! men nu är det fixat i alla fall ;) varför ska man ha framförhållning??
nu vet ni i alla fall också att jag ska byta skola och börja om från början, det tråkiga är bara att jag måste lämna klassen :(
jag är jätte trött så god natt!

Söndag...

Ligger och myser framför TVn. Planerar veckan lite, mamma kom hem lagom till middagen med sushi! :)
Jag är göör trött idag, blev lång kväll med lite sömn inatt :P
är en keps min nya stil?
Haha ;)


Fredag!!!! Woop Woop!

Har städat lite idag, ska fixa mer imorron, eller i natt... Om en timme ska jag hoppa på bussen och åka till min gamla skola och kolla på årets nior som ska visa upp sin musikal :))) innan det så blir det pizza med några gamla vänner.
Jag är jätte glad för att mitt hår blev snyggt, får se hur det ser ut när jag varit ute i den fuktiga luften... ;)
Halva dagens outfit!:


så jävla bitter...

cha... jag var i skolan idag och hade rep till vår musikal, dock var jag tvungen att gå lite tidigare för att min mamma var på begravning och min hund kan inte vara hemma hur länge som helst, så jag sa det till min dans lärare innan jag smög iväg, hon svarade inte... hon tittade inte ens på mig... VEM FAN BEHANDLAR SIN ELEV SÅ!!!
jag vet att jag borde varit kvar men vad skulle jag gjort, jag kan ju inte förbjuda min mamma att gå på BEGRAVNING!
...
seriöst! hur bitter får man bli? ingen medkännsla.
men jag antar att jag får ta det eftersom att jag inte varit där så jätte mycket, inte för att hon har frågat varför jag inte varit där, skulle hon göra det så kanske hon skulle förstå. jag kan inte rå för saker som händerr i mitt liv...
jag önskar att jag kunde det men det kan jag inte, när man är 16 så klarar man inte allt.
...

Onsdag

Lunch med mamma efter möte i skolan ;)


jag är så sjukt snygg!! eller?? haha

Nu sitter jag i soffan och lyssnar på musik efter en typ misslyckad dag...
Jag åkte till skolan men kom en timma försent för att?? Jag tydligen inte kan klockan... Fan va sur jag blev!!! Besviken!...
Eftersom att jag inte har så mycket att säga så... Får ni lite bilder :)
hur jag tror att jag ser ut:

 

 

hur jag faktiskt ser ut:


 


God morgon!

sitter på tvärbanan på väg till da skola!
Efter skolan så drar jag till stan med Freja och marcus och sen ska vi hem och grilla :) jag är nämligen grill mästare! :) Yey!
Känsla idag: lycklig! Visst är jag ledsen ibland... BUHU!... Men innerst inne så är jag alltid lycklig! :) alldeles underbart!
Puss på er alla! Hoppas ni har en underbar dag!


vad har hänt sedan sist?

om jag ska blogga nu igen så kan jag berätta i stora drag vad jag har gjort sedan sist... var i london för några veckor sen, jag har fyllt år!!!
hälften av människorna i min närhet har dött.. (typ)
jag har spelat in och lagt ut min första låt, jobbar på en till, så har suttit inne i studion typ hela dagen och ändrat fram och tillbaka.... ;)
nu sitter jag i soffan och kollar på the O.C
imoron är det skola och sen shopping! inte för att jag behöver det direkt ;) min garderob är liiite överfull efter alla våra resor haha men något kan jag säkert hitta... ;)
aa det var väl allt..
sov gott så hörs vi kanske imorron om jag pallar.. ;)
höll på att glömma.. jag har fått en kattunge!
<p>Min kissemiss!</p>
här är låten btw.. lyssna gärna om ni inte gjort det ;)

here we go again...

tänkte att jag var tvungen att skriva av mig lite nu.
det känns som om alla verkar tro att allt är frid och fröjd så länge man har pengar, har man det så finns det inga problem. jag får panik! va fel dom har!
när ska folk fatta!? inget kommer vara perfeckt bara för att du har snyggaste skorna, det perfekta huset eller den största garderoben.
inget materiellt kommer få ditt psykiska att må bättre, kanske i ögonblicket du får det men egentligen så handlar det bara om vilka som bor i huset, hur du lärde känna världen när du var liten. osv...
tro aldrig något annat!
<p>Whats up tonight!</p>

RSS 2.0