Upp dat er-Arn

Cha cha! Nu har jag kommit hem till sivilisationen igen! Att jag inte har uppdaterat beror på att jag har varit i norrland... Vad ska jag skriva där ? Hej! Nyss åt jag en macka, sen ska vi fika efter det tänkte grannen och jag ta traktorn fram på byn! Haha nej riktigt så har det inte varit, har bara haft dåligt internet :( Imorron åker jag ut i skärgården så nu ska jag, marcus, Jennifer och Rebecka åka och köpa gummi stövlar :)) Intressting I know! Cha cha! Uppdaterar lite bilder på jack. Och vad har hänt mes mitt hår??


Outfit!

Mysig och mycket trevlig middag med vänner för att fira maddes födelsedag :) Kvällens outfit:


God morgon!

Idag vaknade jag av mig själv tror jag, är inte gör trött heller så det är juh nice! Sitter och avnjuter en morgon latte efter att ha mumsat i mig tre mackor :)) Ikväll blir det myys med vänner på T.G.I Friday. :) vi ska fira Madde så jag bjuder henne of C! Sen får vi se var världen tar oss, men hoppas verkligen att det kan sluta regna snart för vill ha mina nya klackar :) När jag smuttar latte, snuttar kisse kudde...


hjärntvätt gör mig förbannad!

blir så jävla ledsen och frustrerad... trodde att allt skulle bli bra på något mirakulöst sett men nej.. hur fan ska allt sluta?
som kanske några av er vet så hade jag en kompis när jag var liten som blev bortrövad av sin pappa, han tog dom och stack utomlands... det var när jag gick i trean... altså 7 år sedan...
nu har dom äntligen hittat dom (han tog med hennes lillebror också) men i deras nuvarande identiteter står det att dom är tvillingar och att dom i år ska fylla 14 år. 
han har helt hjärntvättat dom. 
jag kommer aldrig att få tillbaka den vän jag en gång hade.
hon är född 1996, hennes riktiga  namn är Nadja Möller, hennes bror heter Gabriel och är två år yngre än henne.
vad han får ut av att ljuga om deras ålder är att han skulle kunna säga att deras riktiga mamma inte är hon som bor här i sverige utan den nya frun som han bor med nu.
hur kan det bli såhär fel?
vad har vi för säkerhet från det här landet när en förälder kan ta sina barn och sticka utan större svårighet, hur prioriterar dom som jobbar med att få tillbaka försvunna barn om det ska ta 7 år att spåra dom.
varför fick inte mamman ensam vårdnad direkt när han började hota med att ta dom?
jag har henne ofta i mina tankar, min bästa vän, så ser jag henne, så vill jag se henne, som den hon var, den Nadja som jag kände. 
vem hon är nu vet jag inte. jag är rädd för att få reda på det.
 

Jobb

Sitter på jobbet nu, skulle inte ha jobbat från början men blev så ändå ;) Vi har fått in jätte fina glas som man kan ha kaffe latte i :) myys!! Måste köpa hem några :)) För att byta ämne... Jag är sjukt trött på alla ungdomar på Ekerö... Vill bara springa här ifrån och aldrig återvända igen ibland... Allt löser sig med nya skorna, dyra nagelacket osv... Inte bland mina vänner som tur är men vart är världen på väg egentligen?? Hur vi ska se ut och agera i olika sällskap verkar vara det viktigaste, gör du fel så kan du bli stämplad och folk kommer snacka skit om dig... Skaffa er riktiga vänner! Lev! Njut! Snart tar allt barnsligt och kul slut ändå. Sluta drömma varandra. Ifrågasätt vad som gör dig lycklig, lycka är inte ett ytligt skratt eller lite adrenalin från att du köpte senaste skorna innan någon annan... Lyckan sitter i hjärtat. Lyckan kan sitta kvar i år. Dina nya skor blir snart omoderna.


tisdag and i'm feeling good!

cha! 
i natt hade jag en massa skuma drömmar så om alla får panik över att jorden ska gå under och alla klarar sig om dom tar sig till toscana så vet vi att jag är synsk :D
dagen inleds till denna låt <3of course en av världens bästa låtar!
 
hissar denna underbara låt som en av världens bästa :D
tummen upp!

Hemma!

Nu är jag hemma! Har varit i studion i 5timmar med James, har fixat klart en ny låt typ :) Tror den kommer bli awesome! Så ni får hålla utkik! Godnatt!


smile mother fu**er!

kör på 10 års jubeleum idag då...
men vem fan har någonsin velat ha en pappa? det är väl aningen för mycket begärt!
hoppas att ni njuter av denna dag allihopa, det ska jag göra...


måndag...

god jävla morgon då...
somna sent vakna tidigt... 
myys! sen hamnade jag mitt i en fajt mella katt och hund när eddy tyckte att den där lilla saken kan väl vara kul att jaga... jätte kul... 
blev lite gladare när jag gick in på facebook dock! hittade den här fina bilden, det är så jag :P haha

crazy kitten...

gick ner och bakade lite bullar, kom upp och kom på att jag har en kattuge och inte kunde se honom någonstans... sätter mig vid datan och kör igång lite musik, då hör jag ett swish och en krach... vänder mig om och ser att någon har sprungit rakt in i mat och vatten skålen... simbasäng på golvet! wiiie!...
musiktips! 
månadens favorit låtar!
 
taylor hilton har många fina låtar, finns massor på spotify!  lyssna där!
 

glad söndag!

god morgon! 
idag bara måste bli en bra dag :D jag känner på mig att lite awesoeness sakta smyger sig på.
jag har just skickat iväg lite text på en låt vi håller på med till james, för hoppningsvis så dissar han inte allt ;)
ikväll ska jag och mamma hem till hanna och hennes familj och äta middag, tror att det kommer bli riktigt nice! :D
har inte bokat biljetter än men tror att jag åker till mitt paradis på onsdag morgon. 
dagens problenm är som alltid... vad ska jag ha på mig?...  jobbigt liv jag har va? haha
haha lyckan som uppstår i kissens ögon när han hittat en toffs att leka med... haha ;)
om ni har ett tråkigt liv så får ni här en video av mig och marcus! pussiluss!
 

VA FAN SKA JAG GÖRA!?

dam Im tired! borde gå och sova men har just målat naglarna... jobbigt liv jag har.. ;) haha 
imorron funderar jag på att gå till en filminspelning, dock verkar det inte som om jag får med mg någon vän + att det ska regna... jag blir så äckligt blyg ibland med nya människor så tror att jag kommer banga... 
fan.. önskar att jag var lite modig men iblan känner jag mig så otroligt liten... -_-
+ att man ska ha ljusa kläder eller regn jacka, jag har inget dera.. 
PANIK!
VAD SKA JAG GÖRA?!

du suger!

hmm... hur mycket kan man skriva om sitt liv såhär offentligt?
vet folk vem man menar även om man inte nämner namn? hur långt får man gå? var är gränsen? jag vet inte...
jag är sur... eller typ irriterad, hur gammal ska jag bli innan folk omkring mig slutar vara barnsliga?
i förrgår blev jag disssad av en god vän till mig för att hans flickvän inte vill att han ska umgås med mig...tönt... får man inte ha vänner? tydligen inte. kul.om du inte litar på honom så kanske du ska ifrågasätta erat förhållande? what ever, får väl hålla mig undan då, din förlust ;) ( ni får inte smaka mina smiley pannkakor)

(bara för att jag ville visa bilden) haha

glad sommar!

hej, tänkte inte att jag skulle blogga igen, eller snarare trodde inte att jag skulle palla men varf inte?
kan väl aldrig skada?
det har varit dåligt väder typ hela sommarlovet... det suger verkligen... vad ska man göra på dagarna? dess utom är jag typ utbränd efter en vecka i kroatien och sen 5 dagar i ungern ;) som grädde på tårtan så har jag hämtat min kattunge.... han vet inte vad sovmorgon är... dock brukar vi ta en nap på dagen så att jag klarar mig till kvällen ;)
i övrigt så går det segt nu... kom in på gymnasiet jag sökte till i och för sig, det är ju bra ;) tur det, sökte bara till ett :P haha
musiken går dåligt, brist på inspiration? jag vet inte, skyller på vädret... marcus och jag gjorde en photo shoot för någon vecka sen så kan ju lägga upp lite bilder ;) så har ni något att kolla på, thak G for photo shop!
fotograf http://westerem.blogg.se/
outfit: linne: http://www.forever21.com/EU/Product/Main.aspx?br=f21
shorts med nitar: http://www.bikbok.com/
skor: http://www.brandos.se/dr-martens/c442/?ref=adw_se&gclid=CIr3hMGSmbECFUcwmAodDGgUfA
bild på lilla jack (findus) som nybliven mamma :)
 

RSS 2.0