dags att berätta att jag fortfarande lever?

cha! 
nu är det måndag kväll och jag är förvånad att jag fortfarande är vaken och vid medvetande, jag hade ju tänkt att jag skulle blogga nu mitt i händelsernas centrum men hur bra gick det? 
ärligt talat så harjag typ inte tid... lägger massa energi på kören, även när jag inte repar så är det typ det enda jag tänker på... är jag bra nog, kommer jag att fixa det här? jag är så sjukt osäker på mig själv just nu :( 
lördagen var fantastiskt rolig och kören börjar kännas som en härlig familj, tur att jag har några extra mammor som kan ta hand om mig :)
hade velat uppdatera på plats men det finns ingen mottagning i den byggnaden i håller till och det var aldeles för kallt för at gå ut i min lilla klänning! :( 
sen laddade min mobil ut efter att jag blev spammad med sms :D men jag klagar inte, blev jätte glad när jag väl såg dom. efter sändningen drog jag och några vänner på en fest men de spårade totalt så vi stack, kom hem vid två tiden och somnade så fort huvudet snuddade kudden. 
i söndags gick jag upp 8för att sedan vara hemma hos bagge och träna, hans hus är otroligt fint och hans studios lika så! HEAVEN!
idag var det skola som gällde, och idag är min enda lediga dag den här veckan tror jag, kanske torsdagen också men jag passade i alla fall på att fixa snyggare naglar, om någon salong vill sponsra mig så varsågod för jag är inte bäst på att göra det här själv ;) höhö
min lilla kissemiss och min hund är inte så glada över att jag är borta heta tiden så dom går och tjurar lite... menar inte att vara gnällig nu, det här är en av dom bästa saker som någonsin hänt mig! jag ångrar inget! men det tar tid och kraft.
kör rep:
naglar:
till detta kan jag tillägga att det gick as dåligt när jag och james var i studion i söndags, tod 10min innan datorn började recorda efter att man tryckt på knappen, jag sjöng fel, fel text,fel fel fel... nu får ni en gammal låt här, den betyder massor för mig, kanske kan den betyda något för er med? 
en till här, dock tror jag nog inte på kärlek längre...gjorde det då.
 
glöm inte att kolla på körslaget nu och rösta på team bagge! <3

Lördag is here!

Igår var en dag att minnas, slitsam men otroligt rolig och lärorik :) nu sitter jag på bussen igen på väg in igen, känns som om jag bara var hemma och bytte kläder och drack te, jag somnade så fort jag kom innanför dörren sen vaknade jag och åt, snacka med Madde och jossan, sen tränade jag lite så stämman sitter som handen i handsken :)
Tack till alla som stöttar mig och alla fina människor i min kör! Tack mamma som lagade amerikanska pannkakor i morse, NU KÖR VI GÄRNET! <3
Dagens outfit!


Inte bra!

Gick hem från skolan, mådde inte jätte bäst, kom hem, sov 2,5 timmar, drömmer hel knasiga drömmar, yrade? Fått hosta! Dricker te! :'( inte nu!!!!


Of to stadsteatern!

Drar iväg för att se de tre musketörerna nu! Äter lite middag med mamma innan i stan, funderade på att lägga upp en bild på maten men hur kul är det? Ni får något mycket roligare! Ego bilder på mig! :)
Kvällen till ära bär jag en svart lång klänning basic, och ett stort Smile!


filmtips i höst?

kolla in trailern, något att gå och kolla på en regning höst dag kanske? den är baserad på en sann berättelse under förbudstiden i USA. verkar som en spännande fartfylld film, tyckte mig glimta lite kärlek också när jag såg trailern? ;) kolla, tryck på läs mer så länkas du till den på SFs sida :D det blir dagens tips, dock har den inte biopremiär förren 14 sep, den som väntar på något gott.. ;)
 
 

Läs mer om Lawless!

Var är pengarna!?

Cha! Nu är jag hemma efter veckans första skoldag :) Chillar lite innan jag ikväll ska öva lite och göra en samhälls uppgift :)
Är lite butter, tycker att kommunen borde affischera lite för att vi är med i Körslaget men dom har tydligen inte råd...? What? Vad går alla pengar till?
En kommun med många hög avlönade människor betyder ju mycket skattepengar, var tar pengarna vägen? Någon som vet?!
Btw, hittade dom här skorna idag, funderar på om dom kan bli bra på lördag? :)


Söndag kväll

Hej, ligger i soffan och dör lite efter helgen, i fredags hade vi första repet med kören :) var jobbigt efter en fullspeckad vecka, men det var jätte roligt! Och som tur var så hade en av killarna med sig en stor påse med godis som kom väl till pass när blodsockret sjönk :) tror jag har tur som är med i just vår kör :) alla är jätte söta, Anders med :)
Nu ligger jag i soffan och kollar tv, låtarna snurrar fortfarande i mitt huvud :P
Imorron är det skola igen, som tur är slutar jag jätte tidigt, få ska jag leta skor IGEN... Varför ska alla snygga skor ha 20cm platå? Jag är redan lång, tror ingen skulle uppskatta mig som 2meter lång... Nej tack...
Dumt!


RSS 2.0