Bye!

Nu drar jag till London! Bye!


så fel!

fy fan va livet är oförutsägbart...
dom senaste månaderna har det hänt tusen saker som jag inte kan smällta.
i tisdags natt så var jag på väg att mista 4 vänner och bekanta. jag är glad att 3 av dom överlevde.
att jag inte någonsin kan träffa Fanny igen, det är så sjukt! ibland blir det så sjukt fel!
men jag tackar gud för att ni andra överlevde! <3
vila i frid <3

seriös video om hur vi kränker handikappade!


R.i.p

Skönt att Facebook är som en döds annons när man vaknar på morgonen...
Sov gott Fanny, sommaren kommer bli tom utan dig <3


glad påsk!

så sa jag ju att jag skulle lägga upp en video men så gjorde jag inte det :( men det känns så onstigt att snacka seriöst med en camera... så vi får se hur det blir med den saken.
nu ligger jag och lyssnar på musik :D har legat i soffan hela dagen dag :( fast det var behövligt med en vilodag.
ska hoppa i dushen efter det här :D sen ska jag kolla på sista avsnittet av 30 grader i februari med mammsen :D
igår plåtade jag och marcus foton till min mammas affär :D hoppas att dom sprids/säljs vidare till dom som gjort kläderna.
den sista var egentligen bara en bild för att testa ljuset ;)
gillas dom? tycker att marcus gjorde ett super jobb, jag kan ju där emot jobba på mina skills, är inte direkt den som är nöjd med vissa saker ;)
en sak jag är stolt över är i alla fall att jag kan ta hand om mig själv, kan man det så ska man vara stolt, det finns så många som misshandlar sig själva.
se you! take care!

Mamma sa inga påskägg i år...

Men vad väntade när jag vaknade?


Happy face!

Jag är så sjukt glad att jag är jag, visst hatar jag mig själv ibland men skulle inte vilja vara någon annan. Glad påsk! Nu är det påskafton och när kg har sovit några timmar så ska jag upp och göra ett videoinlägg om hur vi omedvetet kränker funktionshindrade och handikappade i samhället!


Igår

Var jag i skolan, efter det så drog jag och några i klassen till Max där vi fick gratis glass :)) sen drog jag mig hemåt för att gå på grillen med marcus och sen dra hem till honom och äta ben and Jerry och kolla på one tree Hill :) underbart mysig torsdagskväll.
Nu ligger jag i soffan och Chillar, sen ska jag bada och fixa mig fin för ikväll får vi gäster <3 se you!


svar på anonym kommentar om lärar saken

blir en till svar på kommentar idag för att förklara vad jag menar lite mer specefikt
kommentar från en anonym:
Varför skulle inte en lärare få säga åt en att fråga nån annan i klassen? :)
Jag vet så många som skiter i lärarens instruktioner och sen springer och tjatar för de inte vet vad de ska göra att jag förstår att lärarna tröttnar
.
mitt svar: ja då förstår jag att läraren tycker att det är jobbigt men jag syftar med på om eleven bara inte har varit i skolan tex på grund av sjukdom osv. ;) då hade ju inte eleven möjligheten att lyssna när läraren förklarade.

Det är lätt

När jag bestämt mig för vad jag vill ha så får jag det ;)


Svar på kommentar till Ida

En fråga jag fick på mitt tidigare inlägg om att killar bara ska hålla sig till en tjej åt gången.
Frågan: jag blir f1 sur vem håller på så? har också fått sonna meddelanden! är det någon du känner nära?
Mitt svar: ja du vem som håller på så tänker jag inte berätta, vet att jag kan vara en bitch men så långt tänker jag inte gå ;) men visst är det någon jag känner bra. Men tack för att du visa att du inte heller tycker att sådant beteende är ok, vem gör inte det förresten?


Tussilagosar!

Okej dom kanske har funnits länge men jag brukar ju inte vara ute så ofta... Haha jag och Madde åt lunch på pizzerian och sen tog vi en promenad till centrum där jag hoppade på bussen.
Madde hade med sig cykeln och eftersom att jag är så bra på att cykla så skjutsade jag henne en bit... Tror vi skrämde slag på alla förbipasserande ;) ojoj...


hur lärare inte får behandla sina elever...

förutom allt det som är helt uppenbart som att man inte ska slå sina elever så finns det mer:
- aldig säga till en elev att den inte kommer klara kursen. (visst ska läraren kunna säga att det kommer bli svårt men aldrig att eleven inte kommer klara det)
- aldrig säga till en elev som frågar om en uppgift att den skka fråga sina vänner för din kamrat kommer inte ge samma instruktioner och chansen att du verkligen frågar bli mindre eftersom att (i alla fall jag) inte vill fråga dom, det är inte deras upgift att berätta för mig vad varje uppgift handlar om, det kanske är okej en gång men inte mer och då säger läraren det bara för att straffa eleven.
- aldrig straffa eleven.
- om eleven inte är på lektionerna eller i skolan så ska läraren inte skälla på eleven innan den har frågat varför den inte varit där...
- aldrig använda en härskar tecknik på en elev.
när läraren gör sånna saker så känner sig eleven inte välkommen och chansen att eleven går till lektionerna blir mindre, för vem vill känna sig dum och irriterande? nej då håller man sig heldre borta, right?

Ägg?

Jätte gulligt ägg godis, ser ni antyder är en gula i mitten ;)


Jag mår så sjukt bra!

Nu sitter jag på tvärbanan, har just haft dans och nu dricker jag en frukt sak som är så sjuukt god och äter en liten choklad bit :) och för massa anledningar så mår jag suuper jättte bra! Psykiskt och fysiskt, det känns jätte skönt.
Tack för att jag har en underbar klass!
Tack för att jag har världens bästa marcus!
Världens bästa Freja, Jennifer och bästa syster Josefin! Tack alla underbara människor!
Underbart! :)


Rubrik

Jag har ju blivit jätte dålig på att blogga nu:(
Så vad har jag gjort sedan sist? Massa saker... Det är Ointressant just nu så jag kan istället berätta att jag nästa vecka åker till London på en lång weekend :) sweet!
Har varit så sur på vädret som varit dom senaste dagarna men det verkar bli bättre nu, mina tankar dom senaste dagarna har gått i banorna att vi är så sjukt Omogna och elaka! Asså människan, när någon berättar en privat sak och den är lite "pinsam" så går vi och berättar det för någon annan... Och vissa verkar tycka att kärlek är en lek, så när man öppnar sitt hjärta för dom personerna så verkar det hur bra som helst men i nästa sekund så sviker dom och gör illa dig, jag vet inte hur det är med er andra, jag har kanske träffat fel personer men det känns som att dom får en kick av att såra andra, jag kan inte förstå hur det kan vara kul? Fattar dom inte att det gör ont och att man aldrig blir likadan som innan?
Visst man kan glömma ett svek med åren men precis efter så tar det ett tag innan man lär sig att lita på folk igen... Jag vet en som aldrig kan lita på en kille förutom hennes bästa vän...
Det är ju tragiskt!
Me. No shit tjejer kan vara lika förjävliga också tror jag ;)
Hoppas att jag skriver mer sen! Hej hopp!


RSS 2.0